9 Nisan 2016 Cumartesi

BİR PERİNÇEK KLASİĞİ..,


Bir Perinçek Klasiği 



Açık İstihbarat
Tarih:07/04/2014 
Türü:İç Politika 


 Doğu Perinçek; " Ergenekon" sürecinde her türlü operasyona alet olan çamur risalesi Akit'e konuştu :

" Cemaat'e karşı Erdoğan'la birlikte olacağız "

1970'li yıllar: Doğu Perinçek binlerce gencin ölümüne sebep olan sağ-sol saflaşmasında, sol içinde teorik söylemde köylü tabanlı ve anti sovyetik bir kır gerillası cephesi açarak Türkiye'nin kan ile sınavına katkı sundu.  


 
www.acikistihbarat.com
06.04.2014


Doğu Perinçek; " Ergenekon " sürecinde her türlü operasyona alet olan çamur risalesi Akit'e konuştu :

"Cemaat'e karşı Erdoğan'la birlikte olacağız"

1970'li yıllar: Doğu Perinçek binlerce gencin ölümüne sebep olan sağ-sol saflaşmasında, sol içinde teorik söylemde köylü tabanlı ve anti sovyetik bir kır gerillası cephesi açarak Türkiye'nin kan ile sınavına katkı sundu. 

1980'li yıllar: Doğu Perinçek'in öncülüğündeki Aydınlık hareketi, 12 Eylül darbesinin mimarı ve Türkiye'yi 12 Eylül rejimine götüren Gladyo eylemlerinin patronu NATO'ya açıkça bağlılık ilan etti. Darbeden haftalar önce sol örgütlerin haritası Aydınlık gazetesinde yayımlandı. Solcular isim isim, adres adres hedef gösterildi. Bu harita  kanlı 12 Eylül tutuklamalarında en büyük rehber oldu.

1990'lı yıllar: Kanlı terör örgütü PKK'nın meşrulaştırılıp sisteme monte edilme projesinin başlatıldığı yıllardır. Doğu Perinçek "gazeteci" sıfatıyla ve üzerinde gerilla giysileri olduğu halde  Bekaa Vadisi'ne gitti; o meşhur röportajla Türkiye Cumhuriryeti Devleti adına Öcalan'a "Türklerin" kucağını açtı.

Perinçek'in çıkardığı 2000'e Doğru Dergisi ; PKK için "gerilla", "kürdistan" ve "şehitler" ifadelerini ilk kullanan yayın organı oldu.

2000'li yıllar: PKK'nin sisteme iliştirilmesi projesinin diğer ayağı olan Ergenekon operasyonlarının başlamasından tam 9 ayönce Doğu Perinçek'in Aslı Aydıntaşbaş'la görüşmesinde "Ergenekon" adlı belge gündeme geldi. Aydıntaşbaş, belgeyi Perinçek'e verdiğinde, "Ergenekon" operasyonunda kullanılacak önemli bir belge yerini bulmuş oldu. 

(Açık İstihbarat: Yazıdaki, "Ergenekon" belgesinin Perinçek tarafından Aslı Aydıntaşbaş'a verildiği yönündeki maddi hata düzeltilmiştir.Bu maddi hata; yazının, Perinçek'in her dönem  kritik noktalarda bulunduğu ve Akit gazetesine verdiği röportajın, katille röportajı gibi tarihi bir hata olduğu tespitini değiştirmemektedir.)

Ve 7 Nisan 2014: Cemaat-AKP kavgasının Silivri duvarlarında yarattığı çatlaktan"özgürlüğe" süzülen Perinçek, Amerikancı-İslamcı-Faşist iktidarın en azgın yayın organı Akit gazetesine "Cemaat'e karşı Erdoğan'la birlikte olacağız" dedi...

Perinçek'i tanıyanlar açısından bunun anlamı şu: 

"Hazır olun, Türkiye'yi yeni operasyonlar bekliyor...."

Açık İstihbarat @ 2014


http://acikistihbarat.com/Sayfalar/haberdetay.aspx?id=10477

..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder